Beställ dina favoritillustrationer i ny tappning på Skandibrand

Flera av de illustratörer och varumärken som Förlaget samarbetar med finns på Skandibrand, sajten som ständigt är på jakt efter nya verk som kan anpassas för affischer, kläder och mycket mer.

Skandibrand och dess samarbetspartner moomin.com började jobba med beställtryck eller s.k. print-on-demand för fyra år sedan då fans till såväl mumin som andra kreationer började efterfråga produkter som inte fanns på marknaden. Sedan dess har Skandibrand levererat tusentals affischer, tygväskor och över femtio andra produktkategorier runt om i världen. Produkterna görs såväl i Europa som i USA men alltid möjligast nära kunden för att förkorta fraktsträckorna och på det viset vara mer miljömässigt hållbara.

Hur-gick-den-sen-poster

Skandibrand arbetar med Printful, som har en lång historia av hållbar utveckling och kvalitet, och har skapat utvalda produkter för bl.a. Linda Bondestam, Mauri Kunnas och Mumin. I framtiden kommer Skandibrand att också arbeta med fler illustratörer och kreatörer och du hittar hela sortimentet på Skandibrand.com.

Hattifnattar-telefonfodral

Vi gillar den korta sträckan mellan idé och färdigt levererad produkt. Om vi hittar ett riktigt spännande verk i arkivet på en måndag så kan kunden ha produkten i hand på onsdag – det är hastigheten och dynamiken vi eftersträvar. Dessutom så kan kunden själv välja exakt hur hen vill att produkten ska se ut säger Jonas Forth, som driver sajten.

 

Alfabetsskjortan med mumin finns att fås med alla bokstäver och en rad olika karaktärer. Välj din favoritkombination!

Skjortorna finns på Skandibrand. Klicka här för att beställa.

Det finns ett fint Linda Bondestam-sortiment baserat på boken Djur som ingen sett, bl.a. den här väskan som trycks och sys ihop för hand efter beställning.

Väskan finns på Skandibrand. Klicka här för att beställa.

Herr Getlund (orig. Herra Hakkarainen) har ett eget urval av produkter, bl.a. den här tröjan med huva.

Tröjan finns på Skandibrand. Klicka här för att beställa.