Börja festen med Jörn Donner!

Förlaget bjuder in alla läsare till en unik möjlighet att införskaffa Jörn Donners nya bok SuomiFinland först av alla.

Söndagen den 1 januari inleder vi firandet av Finland 100 år genom att hålla öppet hus på Nylandsgatan 17 B 26 i Helsingfors mellan klockan 14-16. På plats finns Jörn Donner själv. Köp en bok – få en sup! Skål!

Förlaget och Otava ger ut Jörn Donners nya bok om Finland i januari 2017, lagom till att det självständiga Finland fyller hundra år.

Femtio år efter Nya boken om vårt land och hundra år efter Finlands självständighet är det dags för en ny bok. En paskill, säger författaren. Jörn Donner smädar inte minst landets njugga invandrarpolitik och överdrivna flaggningsseder.

Jörn Donner avslöjar nu sin inställning till Nato-medlemskap.

Finns det alls orsak att hissa flaggan? Idrottresultaten pekar neråt, liksom ekonomin, glesbygden blir bara glesare, arkitekturen i Hyvinge är förfärlig (och det är minsann inte enda stället). Vår västra granne mår präktigt och bryr sig inte om oss, vår östra igen är labil och hotfull och lämnar oss inte ifred. Jörn Donner, som under sin period i riksdagen satt med i utrikespolitiska utskottet avslöjar nu sin inställning till Nato-medlemskap. (Ja eller nej – läs boken!)

SuomiFinland utkommer på svenska hos Förlaget den 1 januari 2017 och på finska hos Otava den 5 januari 2017.

Comment

Lämna ett svar