bok och samhälle razai till hemsidan_utspritt

Förlaget ordnar kulturdebatt i Österbotten

Hur ser invandrares liv ut i klyftan mellan två kulturer? Torsdagen den 17 november arrangerar Förlaget en diskussionskväll under rubriken “Bok och samhälle” i Vasa.

Under kvällen läser författaren Sara Razai ur sin nya bok Djävulen är en lögnare, en samtidsroman som utspelar sig både i Helsingfors och New Bell, Kamerun. Det är en berättelse om brutala uppbrott, om livsval och drömmar i en föränderlig värld. Texten fungerar som en debattöppnare för den efterföljande diskussionen som leds av Vasabladets ledarskribent Viveca Dahl. Tillsammans med  fotografen Arash Matin, ekonomen Majda Gutic och lokalpolitikern Emina Arnautovic och Sara Razai fördjupar de sig sedan i frågor kring just att befinna sig i klyftan mellan två kulturer.

– Från Förlagets sida vill vi på detta sätt lyfta upp den samtidslitteratur som skrivs just nu, helt enkelt sätta den i ett dagsaktuellt sammanhang men ändå utgå ifrån texten, säger Andrea Svanbäck, marknadsföringschef på Förlaget.

Diskussionen hålls i Eksalen i Folkhälsanhuset, Wasa, klockan 18.00. Möjlighet att köpa Förlagets böcker på plats. Facebookeventet hittar du här!

Evenemanget är ett samarbete mellan Förlaget, Folkhälsan och Vasabladet.

För närmare information och frågor: Johanna Stenback, Jokowski Ab, johanna@jokowski.fi

1 x Scelerisque ullamcorper pretium condimentum montes justo risus lagd i varukorgen.
Fortsätt handla Till kassan