Trump och vredens Amerika

Laura och Saska Saarikoskis högaktuella bok handlar om världens kanske mest intressanta person just nu: Donald Trump. Förlaget ger i höst ut boken i svenskspråkig översättning.

Författarna är bosatta i USA och arbetar båda som korrespondenter för Nordens största dagstidning Helsingin Sanomat. I boken berättar de om Donald Trumps liv, från åren som bråkig överklasspojke till den hisnande framgången som kandidat i det amerikanska presidentvalet 2016. En spännande och uttömmande skildring av fenomenet Trump!

”Vi hade följt med primärvalen och Donald Trumps framgångar ända sedan sommaren 2015, men liksom de flesta andra föreställde vi oss länge att Trump oundvikligen skulle falla förr eller senare. I mars 2016 bestämde vi oss ändå för att börja tro på våra egna ögon, och inte påde amerikanska experterna”, skriver Laura och Saska Saarikoski.

“USA:s president är alltid värd en bok, men bland presidentkandidaterna är Donald Trump helt i en egen klass. Åtminstone under vår levnadstid har aldrig någondera av huvudpartierna valt en presidentkandidat som varit en så exceptionell person som Donald Trump.”

För översättningen till svenska står Joel Backström och Fredrik Lång. Beställ Trump och vredens Amerika här. Bokens finska titel är Trump − mies kuin Amerika och förläggare HS Kirjat.

Comment

Lämna ett svar