Tim Sparvs Bokklubb läser Charlotta Buxtons bok om Brexit

Bokklubbens andra bok är Landet som äter sig självt – Att leva med Brexit av Charlotta Buxton.

– Jag har alltid varit intresserad av att försöka förstå varför människor gör som de gör. Framförallt i sådana frågor där jag själv kanske har en annan åsikt. Varför valde USA en president som Trump? Hur kommer det sig att Sannfinländarna är ett av de största partierna i vårt land? Varför vill länder lämna EU?

Charlotta Buxtons bok Landet som äter sig själv ska förhoppningsvis ge mig svar på några av de frågor som hopat sig i mitt huvud när det kommer till Storbritanniens utträde ur EU. Jag ser fram emot att bli lite klokare på varför britterna är så pass splittrade, motiverar Tim Sparv valet.

Med rabattkoden TIMSPARV får du just nu 20 % rabatt på boken via www.forlaget.com. Du kan även läsa den som e-bok eller lyssna som ljudbok!

Tillsammans med fotbollsspelaren Tim Sparv lanserar Förlaget under år 2021 den digitala bokklubben Tim Sparvs Bokklubb. Målsättningen är att sänka tröskeln för läsning bland människor som inte automatiskt hittar till böcker och väcka läsinspiration. Klubbens första bok var romanen Tritonus av Kjell Westö.

Under året kommer bokklubbens följare att tillsammans med honom få läsa böcker ur Förlagets utgivning och ta del av hans tankar kring böcker och läsning via sociala medier. För ändamålet finns facebooksidan Tim Sparvs Bokklubb där man tillsammans med Tim, förutom boktips, även kan hitta läsutmaningar, utlottningar, intervjuer och annat material.

1 x Scelerisque ullamcorper pretium condimentum montes justo risus lagd i varukorgen.
Fortsätt handla Till kassan