Kaj Korkea-ahos och Ted Forsströms bokserie ZOO! har sålt över 15 000 exemplar

Författarna Kaj Korkea-aho och Ted Forsström är tillbaka med den tredje delen i ungdomsbokserien ZOO! som hittills sålt över 15 000 exemplar.

Kärlek PLZ handlar om ett vrickat högstadium, där bergochdalbanan av känslor skildras via strutsar, igelkottar och hormonstinna tonåringar, träffsäkert illustrerade av Pentti Otsamo.

Den populära ungdomsbokserien har tagits väl emot, inte minst bland sin tilltänkta målgrupp unga läsare och har till dags dato sålt över 15 000 exemplar på svenska (Förlaget) och finska (Otava). Seriens ambition är speciellt att locka pojkar att läsa mer.

– Vi tror att detta är en viktig kamp, säger författarna.

Kaj Korkea-aho och Ted Forsström, födda 1983, blev vänner i högstadiet. Bokserien ZOO! om tonårskillen Atlas vardag som högstadieelev är duons gemensamma äventyr i ungdomslitteraturen. Böckerna har bland annat nominerats till Finlandia Junior, exportpriset Tulenkantaja och utsetts till årets biblioteksbok. Seriens första del har dessutom premiär som tv-serie sommaren 2020.

Möt Kaj Korkea-aho och Ted Forsström på Akademiska Bokhandeln i Helsingfors lördagen den 7.9 kl 13.00 då de bland annat snackar om humor, högstadiet, ZOO! och sin vänskap.

Med rabattkoden ZOO får du 15 % rabatt på hela serien här på forlaget.com under september!

1 x Scelerisque ullamcorper pretium condimentum montes justo risus lagd i varukorgen.
Fortsätt handla Till kassan