Förlaget - Elin Willows

Förlagets podd är tillbaka!

Förlagets podd är tillbaka med nya avsnitt. Under våren bjuder vi på samtal med våra författare, illustratörer och samarbetsparter kring aktuella böcker – först ut är Elin Willows. Här kan du se ett litet utdrag ur det första avsnittet:

Du kan lyssna på Förlagets podd via Soundcloud och snart dyker den också upp på iTunes och andra ställen där du hittar poddar, sök på Förlaget! Vi släpper nya avsnitt på torsdagar.

Under våren berättar vi vad som händer bakom kulisserna på ett förlag i vår serie om bokens väg från idé till läsarens hand. Då får du bland annat höra hur man fixar feltryckta pärmar med klistermärken, hur många sidor en förläggare läser per år och hur man arbetar med bokmanus rent konkret.

Du får även en exklusiv sneak peek från inspelningen av Förlagets första ljudbok, och så funderar vi på vad ljudböckernas allt starkare intrång på bokmarknaden betyder för branschen.

Gäst i Förlagets podd den här veckan är Elin Willows, som debuterade med romanen Inlandet tidigare i år. Inlandet handlar om en ung kvinna som flyttar från storstaden till en liten ort långt upp i norr. Huvudpersonen blir ifrågasatt när hon väljer att stanna kvar på den lilla orten trots att hennes förhållande med en lokalinvånare tagit slut.

Också Willows har gjort flyttar som fått personer i hennes omgivning att förundras. Efter att hon flyttade från Sverige till Finland år 2009 blev det många frågor – varför vill en svensk flytta till Finland, vad har landet att erbjuda? Här kan du höra avsnittet med Elin Willows. Hoppas att ni lyssnar!

1 x Scelerisque ullamcorper pretium condimentum montes justo risus lagd i varukorgen.
Fortsätt handla Till kassan