Forlaget-Ugglor-1440x640

Hon är Förlagets nya säljchef i Sverige

Förlaget har i dagarna rekryterat Isabelle Adolfsson till försäljningschef i Sverige. Hon säger att uppdraget känns helt rätt.

Hej och välkommen Isabelle! Säljchef, vad innebär det i praktiken?

Isabelle Adolfsson– Det betyder att jag blir ansvarig för all försäljning av Förlagets böcker i Sverige.

Berätta lite om din bakgrund?

– Under de senaste nio åren har jag jobbat på Norstedts med försäljning av både barn och vuxenlitteratur. Jag har även byggt upp vår non-books utgivning, det vill säga kringprodukter till böckerna. Före det jobbade jag med försäljning på Bonnier Carlsen. Dessutom har jag spelat professionell tennis och har bland annat ett EM-guld i bagaget.

Den stora utmaningen blir att öppna dörrarna

Hur planerar du ta finlandssvensk litteratur in på den svenska marknaden?

– Den stora utmaningen blir att öppna dörrarna. Jag tro det gäller att hitta rätt dörröppnare och bygga på med även andra produkter. Uppdraget känns helt rätt, det är det här jag ska göra. Ju fortare jag kommer igång desto bättre. I praktiken blir det ungefär om en månad, det vill säga i slutet av maj.

Till sist, nämn en favoritbok?

Det goda mötet av Emmanuel Ezra. Den handlar om hur vi bemöter varandra. Paulo Coelho är min favoritförfattare.

1 x Scelerisque ullamcorper pretium condimentum montes justo risus lagd i varukorgen.
Fortsätt handla Till kassan