Nu imorron är tillbaka i höst!

Förlagets och Schildts & Söderströms finlandssvenska litteraturkvällar fortsätter i höst i samarbete med Svenska Teatern och och Svenska Kulturfonden.

Först ut den 20 september är ett samtal om hur man ska förhålla sig till alla lyckade människor på sociala medier? Vad drömmer genration Y egentligen om? Möjligheterna är oändliga men varför göra någonting annat än vältra sig i självömkan, hemma i sina underkläder? Ulla Donner, aktuell med serieromanen Spleenish, diskuterar svårmod och förlorad vuxenhet med Johannes Ekholm, vars roman Kärlek liksom nu kommit ut på svenska. Moderator är journalisten Johanna Dikert, högläsningen sköter Kristofer Möller. Biljetter här.

Kvällarna fortsätter den 9 oktober. Då diskuterar Kjell Westö och Joakim Groth, båda höstaktuella med romanerna Den svavelgula himlen och Tre bröder, faktorerna som styr våra livsval. Varför blir vi de vi blir? Vad är tidens verkan i oss? Och vad hände med den vackra drömmen om en jämlik värld? Som moderator fungerar journalisten Annika Hällsten, högläsning av Max ForsmanBiljetter här!

Den 14 november följer sedan ett samtal om vilka vi är,  vilka vi vill bli? I sin nya prosalyriska bok 7 skriver Martina Moliis-Mellberg om att fly, om att försöka komma undan sig själv. Går det att börja om? Adrian Perera debuterar med diktsamlingen White Monkey, poesi om postinvandring i vita rum. Tillsammans med dramatikern Christoffer Mellgren, aktuell med pjäsen Landet – ett drömspel om gränser och avstånd mellan människor och länder, diskuterar de hem, identitet och utanförskap. Biljetter här!

1 x Scelerisque ullamcorper pretium condimentum montes justo risus lagd i varukorgen.
Fortsätt handla Till kassan