Tim Sparvs Bokklubb läser Cancerbrev som tredje bok

Bokklubbens tredje bok är Cancerbrev av Fritjof och Leena Sahlström.

– Trots att många i min närhet har drabbats av cancer så känner jag mig hopplöst vilsen kring vad det egentligen handlar om. Var tredje finländare insjuknar i cancer under sin livstid men det känns fortfarande som att det är väldigt få som väljer att dela med sig av sina erfarenheter inför en större publik. Jag är lite ängslig att läsa en bok med cancer som röd tråd men för att kunna förstå hur denna fruktansvärda sjukdom påverkar våra liv så är jag säker på att Cancerbrev är en bra början, motiverar Finlands landslagskapten i fotboll Tim Sparv valet.

Med rabattkoden TIMSPARV får du just nu 20 % rabatt på boken via www.forlaget.com. Du kan även läsa den som e-bok eller lyssna som ljudbok!

Tillsammans med fotbollsspelaren Tim Sparv lanserar Förlaget under år 2021 den digitala bokklubben Tim Sparvs Bokklubb. Målsättningen är att sänka tröskeln för läsning bland människor som inte automatiskt hittar till böcker och väcka läsinspiration. Klubben har tidigare läst Tritonus av Kjell Westö och Landet som äter sig självt av Charlotta Buxton.

Under året kommer bokklubbens följare att tillsammans med honom få läsa böcker ur Förlagets utgivning och ta del av hans tankar kring böcker och läsning via sociala medier. För ändamålet finns facebooksidan Tim Sparvs Bokklubb där man tillsammans med Tim, förutom boktips, även kan hitta läsutmaningar, utlottningar, intervjuer och annat material.