Tim Sparvs bokklubb läser Sammetsdiktaturen inför EM

Bokklubbens fjärde bok är Sammetsdiktaturen av Anna-Lena Laurén!

– Om två veckor så reser jag för första gången till Ryssland och om drygt en månad så spelar vi vår tredje match i EM mot vår granne i öster. Men vad vet jag om Ryssland egentligen? Väldigt lite känns det som och det vill jag ändra på. Anna-Lena Lauréns bok får agera inkörsport till Putins och Rysslands medvetande och göra mig klokare på ett land som känns så främmande. Tajmingen kunde inte vara bättre i och med att vi tillbringar flera veckor i St Petersburg i juni, motiverar Finlands landslagskapten i fotboll Tim Sparv valet.

Med rabattkoden TIMSPARV får du just nu 20 % rabatt på boken via www.forlaget.com. Du kan även läsa den som e-bok eller lyssna som ljudbok!

Tillsammans med fotbollsspelaren Tim Sparv lanserar Förlaget under år 2021 den digitala bokklubben Tim Sparvs Bokklubb. Målsättningen är att sänka tröskeln för läsning bland människor som inte automatiskt hittar till böcker och väcka läsinspiration. Klubben har tidigare läst Tritonus av Kjell WestöLandet som äter sig självt av Charlotta Buxton och Cancerbrev av Fritjof och Leena Sahlström.

Under året kommer bokklubbens följare att tillsammans med honom få läsa böcker ur Förlagets utgivning och ta del av hans tankar kring böcker och läsning via sociala medier. För ändamålet finns facebooksidan Tim Sparvs Bokklubb där man tillsammans med Tim, förutom boktips, även kan hitta läsutmaningar, utlottningar, intervjuer och annat material.