Tim Sparvs bokklubb läser Röda rummet

Bokklubbens femte bok är romanen Röda rummet av Kaj Korkea-aho!

Röda rummet fick flest röster när bokklubbens medlemmar röstade på vilken bok man vill se som nästa bok i klubben. Så här säger Tim Sparv:

– Den stora massan har sagt sitt och då får man respektera slutresultatet. Inga Donald Trump-fasoner från mig inte. Jag hoppades kanske lite på just Röda Rummet för jag tycker att jag har läst och hört så mycket positivt om den. Så det här blir säkert bra. Nu kör vi!

Om du vill delta i kommande diskussioner om boken i bokklubbens facebookgrupp och ännu inte har läst den, passa på att läsa den samtidigt som Tim. Med rabattkoden TIMSPARV får du just nu 20 % rabatt på boken via www.forlaget.com. Du kan även läsa den som e-bok eller lyssna som ljudbok!

Tillsammans med fotbollsspelaren Tim Sparv lanserar Förlaget under år 2021 den digitala bokklubben Tim Sparvs Bokklubb. Målsättningen är att sänka tröskeln för läsning bland människor som inte automatiskt hittar till böcker och väcka läsinspiration. Klubben har tidigare läst Tritonus av Kjell WestöLandet som äter sig självt av Charlotta BuxtonCancerbrev av Fritjof och Leena Sahlström och Sammetsdiktaturen av Anna-Lena Laurén.

Under året kommer bokklubbens följare att tillsammans med honom få läsa böcker ur Förlagets utgivning och ta del av hans tankar kring böcker och läsning via sociala medier. För ändamålet finns facebooksidan Tim Sparvs Bokklubb där man tillsammans med Tim, förutom boktips, även kan hitta läsutmaningar, utlottningar, intervjuer och annat material.

1 x Scelerisque ullamcorper pretium condimentum montes justo risus lagd i varukorgen.
Fortsätt handla Till kassan