Förlaget på plats under Stockholms bokhelg

Förlaget deltar så klart när mer än 100 förlag, bokhandlare, museer och institutioner fyller Stockholms gator i litteraturens tecken helgen den 26–29 augusti 2021.

Möt våra författare Tatjana Brandt, Anna Järvinen och Kaj Korkea-aho enligt följande:

Att läsa sig in i livet
Vi läser böcker men läser vi också våra liv? Författaren och litteraturvetaren Tatjana Brandt undersöker i essäsamlingen Läsa tankar fyra legendariska författarskap. Hon visar hur livets gåtfulla trassel blandas med fantasins spårsäkerhet i de lästa romanerna. Hör henne samtala om boken med författaren och kritikern Felicia Stenroth.
Söderbokhandeln
Lördag 28.8 kl 13.00

Musik och böcker
Möt musikerna och författarna Anna Järvinen, aktuell med debuten Dröm natten till idag: & Matti Ollikainen, aktuell med Trasiga toner, i samtal med Nina Hemmingsson.
Stortorgets scen / Gamla stans bokhandel
Lördag 28.8 18.00

Kärlek, behov och begär
Den nyblivne pappan i Kristofer Folkhammars roman Är det barnen, Baby? slits mellan kärleken till pojkvännen Alexander och före detta älskaren Jeremie. I Röda rummet berättar Kaj Korkea-aho om en man som dras in i ett maktspel med en äldre man i ett nattligt Helsingfors. Författarna möts i ett samtal om hur det är att behöva kompromissa med sig själv för kärlek, behov och begär. Som moderator fungerar Pekka Heino.
Gamla stans bokhandel
Söndag 29.8 kl 12.00

Se hela programmet på stockholmsbokhelg.se

1 x Scelerisque ullamcorper pretium condimentum montes justo risus lagd i varukorgen.
Fortsätt handla Till kassan