Tim Sparvs bokklubb läser Bechi av Koko Hubara

Nytt år, ny bok! Tim Sparvs bokklubb börjar år 2022 med att läsa romanen Bechi av Koko Hubara.

Bechi är en omskakande romandebut av Koko Hubara som med essäsamlingen Bruna flickor blivit en av de tongivande finländska rösterna i sin generation. Bechi är en berättelse om den konfliktfyllda och oumbärliga relationen mellan mödrar och döttrar.

Bechi är en trettioårig kvinna som försöker slutföra sin avhandling i Helsingfors. Hennes mamma Shoshana lämnade sin jemenitiska judiska släkt utan att se sig om, träffade en finsk man och slog igenom som författare med en självbiografisk roman.

När Bechi berättar för sin mamma att hon är gravid dras familjens spänningar från flera årtionden fram i dagsljuset. Hur självisk får man vara som förälder? Kommer man ofrånkomligen att förstöra för sitt barn? Varför minns man så olika saker?

För översättningen från finska står den prisbelönta författaren Malin Kivelä. Bechi finns även som ljudbok!

Om du vill delta i kommande diskussioner om boken i bokklubbens facebookgrupp, passa på att läsa den samtidigt som Tim. Med rabattkoden TIMSPARV får du just nu 20 % rabatt på boken via www.forlaget.com.

Tillsammans med fotbollsspelaren Tim Sparv driver Förlaget den digitala bokklubben Tim Sparvs Bokklubb. Målsättningen är att sänka tröskeln för läsning bland människor som inte automatiskt hittar till böcker och väcka läsinspiration. Klubben har tidigare läst Tritonus av Kjell WestöLandet som äter sig självt av Charlotta BuxtonCancerbrev av Fritjof och Leena SahlströmSammetsdiktaturen av Anna-Lena LaurénRöda rummet av Kaj Korkea-aho och En gång kände jag av Sofia Elie.

För ändamålet finns facebooksidan Tim Sparvs Bokklubb där man tillsammans med Tim, förutom boktips, även kan hitta läsutmaningar, utlottningar, intervjuer och annat material.

1 x Scelerisque ullamcorper pretium condimentum montes justo risus lagd i varukorgen.
Fortsätt handla Till kassan