Det osynliga barnet och Granen

Finland 2017

8.90

Slut i lager

Förlaget ger i samarbete med Oxfam, Moomin Characters, WSOY och Sort of Books ut en specialutgåva av klassikern Det osynliga barnet. För varje såld bok går 4 euro till hjälporganisationen Oxfams kvinnoprojekt runt om i världen.

Förlaget ger i samarbete med Oxfam, Moomin Characters, WSOY och Sort of Books ut en specialutgåva av klassikern Det osynliga barnet. Boken Det osynliga barnet och Granen innehåller två noveller av Tove Jansson. Genom att köpa boken ger du nya möjligheter och en starkare röst till dem som är mest utsatta. För varje såld bok går 4 euro till hjälporganisationen Oxfams kvinnoprojekt runt om i världen.

Berättelsen om det osynliga barnet utkom för första gången 1962 och handlar om en liten flicka som blir osynlig efter att ha blivit illa behandlad av kvinnan som tagit hand om henne. Flickan tas emot av muminfamiljen och får bo i Muminhuset. Där möts hon med värme och respekt och blir så småningom synlig igen och återfår sin plats i världen – en rättighet som varje kvinna och flicka borde ha.

Boken finns på engelska här!

 

Ni vet ju att folk lätt blir osynliga om man skrämmer dem tillräckligt ofta

Tove Jansson

Författare

ISBN 9789523331143
Utgivningsår 2017
Titel Det osynliga barnet och Granen
Språk Svenska
Sidantal 80
Format Inbunden med skyddsomslag