Gulbetor & ricottamoln

Finland 2022

33.50

Boken finns snart att beställa!

Det här är en bok som utgår från mina egna matminnen. Den handlar om kärleken till att laga mat och om att äta tillsammans. Här finns de bästa vardagsrecepten – dem behöver vi alla! Men här finns också recept att plocka fram när du just har flyttat hemifrån och för första gången ska bjuda dina vänner på middag, recept att återvända till då du är ledsen och behöver ta hand om dig själv, och recept som passar då livet bjuder till och det är dags att fira.

Tara Junkers receptsamling för livsnjutare utgår från Junkers egna matminnen och rena råvaror som är lätta att hitta i varje affär. Tyngdpunkten ligger på grönsaker men här finns också läckra rätter på fisk och skaldjur. Recepten är läckra och genomtänkta utan att vara krångliga. Junkers matlagningsfilosofi utgår från hennes bakgrund som näringsexpert, men det allra viktigaste är förstås att njuta!

Tara Junkers tidigare böcker Syö hyvä olo (2018), Syö hyvä mieli (2019) och Kasviksia viikon jokaiselle päivälle (2020) är försäljningssuccéer som utkommit i många upplagor och på kort tid fått klassikerstatus på den finländska kokboksscenen. Gulbetor & ricottamoln är en självklar fortsättning i serien av böcker som hittat in i många hemmakockars vardag och hjärtan.

 

Utkommer i mars 2022

Utkommer på finska på Teos

Det allra viktigaste är förstås att njuta!

Tara Junker

Författare

ISBN 9789523334588
Utgivningsår 2022
Titel Gulbetor & ricottamoln
Språk Svenska
Sidantal 200
Format Kartonnage
OmslagLinnéa Sjöholm