Tim Sparvs bokklubb läser En gång kände jag av Sofia Elie

Bokklubbens sjätte bok är romanen En gång kände jag av Sofia Elie!

Berättaren i Sofia Elies mörka men varma roman är en kvinna i 25-årsåldern som nästlar in sig i sitt eget liv. Är det verkligen normalt att sucka så här mycket? Efter två uppbrott och många flyttar sitter hon hos en psykiatriker och försöker reda ut allt. Hon tänker på Erik och på p. Men mamma säger: Om du saknar dem båda så saknar du nog bara vem som helst och inte någondera av dem egentligen.

En gång kände jag är en roman om kärlek och uppbrott och om det olidliga i att växa upp och försöka bli sig själv.

Om du vill delta i kommande diskussioner om boken i bokklubbens facebookgrupp och ännu inte har läst den, passa på att läsa den samtidigt som Tim. Med rabattkoden TIMSPARV får du just nu 20 % rabatt på boken via www.forlaget.com.

Tillsammans med fotbollsspelaren Tim Sparv lanserar Förlaget under år 2021 den digitala bokklubben Tim Sparvs Bokklubb. Målsättningen är att sänka tröskeln för läsning bland människor som inte automatiskt hittar till böcker och väcka läsinspiration. Klubben har tidigare läst Tritonus av Kjell WestöLandet som äter sig självt av Charlotta BuxtonCancerbrev av Fritjof och Leena SahlströmSammetsdiktaturen av Anna-Lena Laurén och Röda rummet av Kaj Korkea-aho.

Under året kommer bokklubbens följare att tillsammans med honom få läsa böcker ur Förlagets utgivning och ta del av hans tankar kring böcker och läsning via sociala medier. För ändamålet finns facebooksidan Tim Sparvs Bokklubb där man tillsammans med Tim, förutom boktips, även kan hitta läsutmaningar, utlottningar, intervjuer och annat material.