Förlaget och Tim Sparv gör skolturné under våren 2022!

Vill din skola få besök av självaste Tim Sparv och hans bokklubb? Anmäl då ert intresse senast den 15.2!

Tim Sparv har sedan ett år tillbaka en bokklubb på Facebook tillsammans med Förlaget. Bokklubben har, förutom möjligheter till läsning och diskussion kring litteratur, gett Tim chans att delta i olika litterära evenemang och ett flertal läskampanjer.

Under året har Tim också fått många förfrågningar om skolbesök, vilka han tidigare har haft svårt att hinna med. Men nu finns det äntligen möjlighet för Tim att göra en skolturné, något han själv ser mycket fram emot. Under vårterminen kommer Tim att besöka ett begränsat antal skolor och om du som lärare eller rektor önskar att han besöker just er skola, anmäl då intresse genom att maila andrea@forlaget.com. Såväl lågstadier som högstadier kan anmäla sig.

Besöken är en plattform för att tala om både idrott och läsning, men även om annat som kan intressera eleverna. Vi behöver din anmälan senast den 15.2 och om er skola blir en av de skolor Tim kommer att besöka, så hör vi av oss och kommer överens om detaljerna inom februari månad.

Förlaget har en bred bokutgivning som passar både lärare och elever. Ta kontakt om du vill köpa in klassuppsättningar till rabatterat pris: hej@forlaget.com

Här hittar du lärarhandledningar för flera av våra barn- & ungdomsböcker. Låt dem inspirera och fungera som stöd i klassrummet. Handledningar kan laddas ner, printtas och spridas fritt.

Här är böckerna som Tim läst hittills i sin bokklubb:

Förlaget lanserar bokklubb tillsammans med Tim Sparv

Förlaget

Tim Sparvs bokklubb läser Bechi av Koko Hubara

Förlaget

Tim Sparvs Bokklubb nominerad till det första Read …

Förlaget

Tim Sparvs bokklubb läser En gång kände jag av Sofia Elie

Förlaget