Dags för den femte säsongen av Förlaget Live!

Förlaget Live är en serie samtal med Förlagets författare, där du varje torsdag kl 18.00 kan höra deras tankar runt sina senaste böcker och sitt författarskap direkt via vår Facebook-sida. Alla samtal går dessutom att se och lyssna till som video och podd efteråt!

Förlagets Facebook-sida hittar du här!

Den 3.3 samtalar Johan Bargum och Wivan Nygård-Fagerudd om Barums nya novellsamling Äldre män. Bargums huvudpersoner hör hemma i en finlandssvensk Helsingforsvärld, den är inte högborgerlig, den är inte arbetarklass.

Den 10.3 är det dags för Ann-Luise Bertell att tala om sin nya roman Glöm bort din saknad med Yukiko Duke. Här växer barnen upp i skuggan av förfall och krossade drömmar, i ett samhälle där man inte talar om känslor. Ett samtal om underutveckling och lantliga utanförskapsmiljöer.

Den 24.3 möter Rosanna Fellman doktorand och gymnasielärare Jaakko Lindfors i ett samtal om Fellmans nya diktsamling Republikens president – Tasavallan presidentti, samtidspoesi om politisk makt, där symbolik och konsumtion påverkar den nationella identiteten både hos politiker och alldeles vanliga medborgare.

Den 31.3 samtalar Lina Bonde med Hanna Johansson, författare och kritiker, om Bondes nya diktsamling Om er mamma och om mig, om ett par som står inför det stora beslutet om de ska bli mammor eller inte.

Den 7.4 pratar Annika Sandelin med Johanna Stenlund som driver instagramkontot Barnens boktips om sin nya barnroman När farmor flög, om en märklig farmor som plötsligt blir en superhjälte…

Den 21.4 talar Karin Filén med Matilda Gyllenberg om sin ungdomsdebut Alla mina katastrofer, om en autentisk familjevardag på 1980-talet

Den 28.4 samtalar Lars Sund med Katja Bargum om deras nya naturböcker En morgontrött fågelskådares år och Myrornas rekordbok.

Den 5.5 samtalar Tara Junker med Julia Tuvesson om Junkers nya gröna kokbok Gulbetor & ricottamoln. OBS! Samtalet sker på instagram via Taras och Julias konton kl 19.00 finsk tid.

Den 12.5 samtalar Sanna Mander och Nina Gran om deras nya gemensamma bilderbok Dikter för små öron, en oemotståndlig kombination av språklig lätthet och underbara färger. Kulturproducent Jenna Matintupa intervjuar.

I samband med serien erbjuder vi alla titlar med 25 % rabatt via www.forlaget.com. Använd koden LIVE när du handlar så aktiveras rabatten.

1 x Scelerisque ullamcorper pretium condimentum montes justo risus lagd i varukorgen.
Fortsätt handla Till kassan